Унагі донбурі

Зображення рецепту

ІНГРЕДІЄНТИ:

  •  1 філе вугра на грилі
  • 2 миски японського короткозернистого рису, приготованого на пару
  • 2 ст.л. соусу унагі ТМ KIM CHI
  • 1/2 ч.л. підсмаженого кунжуту
  • 1 ст.л. подрібненої зеленої цибулі
  • 1/2 листа норі (морські водорості)

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Покладіть філе вугра на деко, застелене фольгою, і запікайте 3-4 хвилини, поки воно не стане теплим. Або ж нагрійте на сковороді з 1-2 ст.л. води і накрийте кришкою, щоб приготувати на пару.
  2. Змастіть вугра соусом унагі і смажте ще 1-2 хвилини.
  3. Покладіть пропарений рис у тарілку, зверху покладіть глазурованого вугра і полийте додатковим соусом унагі.
  4. Посипте кунжутом, зеленою цибулею та смужками норі.