Якщо використовуєте свіжу локшину, акуратно розділіть її. Якщо використовуєте суху локшину, приготуйте її відповідно до інструкцій на упаковці та відцідіть воду.
У невеликій мисці збийте соус унагі, соєвий соус, чорний перець і кунжутну олію. Відставте в сторону.
Нагрійте 1 ст.л. рослинної олії в сковороді або воку на середньо-сильному вогні.
Додайте цибулю, гриби та часник і обсмажуйте протягом 2 хвилин до легкого розм’якшення.
Додайте броколі та болгарський перець і обсмажуйте ще 3 хвилини, поки вони не стануть соковитими, але все ще хрусткими.
Додайте відварену локшину і полийте приготовленим соусом.
Перемішайте все разом протягом 1-2 хвилин, поки все добре не покриється і не прогріється.