Овочевий які удон з соусом унагі

Зображення рецепту

ІНГРЕДІЄНТИ:

  •  2 порції будь-якої локшини
  • 1 ст.л. рослинної олії
  • 1/2 склянки грибів
  • 1/2 склянки броколі
  • 1/2 склянки болгарського перцю
  • 1/2 невеликої цибулини
  • 2 зубчики часнику
  • 3 ст.л. соусу унагі TM KIM CHI
  • 1 ст.л. соєвого соусу TM KIM CHI
  • 1/2 ч.л. чорного перцю
  • 1/2 ч.л. кунжутної олії

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Якщо використовуєте свіжу локшину, акуратно розділіть її. Якщо використовуєте суху локшину, приготуйте її відповідно до інструкцій на упаковці та відцідіть воду.
  2. У невеликій мисці збийте соус унагі, соєвий соус, чорний перець і кунжутну олію. Відставте в сторону.
  3. Нагрійте 1 ст.л. рослинної олії в сковороді або воку на середньо-сильному вогні.
  4. Додайте цибулю, гриби та часник і обсмажуйте протягом 2 хвилин до легкого розм’якшення.
  5. Додайте броколі та болгарський перець і обсмажуйте ще 3 хвилини, поки вони не стануть соковитими, але все ще хрусткими.
  6. Додайте відварену локшину і полийте приготовленим соусом.
  7. Перемішайте все разом протягом 1-2 хвилин, поки все добре не покриється і не прогріється.
  8. За бажанням можна полити зверху соусом унагі.