Боул з креветками теріякі
ІНГРЕДІЄНТИ:
- 400 г креветок
- 2 ст.л. рослинної олії
- 2 ст.л. соєвого соусу TM KIM CHI
- 1/4 склянки соусу теріякі TM KIM CHI
- 1 ч.л. часникового порошку
- 1 ч.л. кунжутної олії
- 2 склянки вареного рису
- 1/2 склянки броколі
- 1/2 склянки моркви
- 1 ст.л. кунжуту
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
- Розігрійте олію на сковороді та обсмажте креветки з овочами протягом 4-5 хвилин.
- Додайте соєвий соус, соус теріякі та часниковий порошок, перемішуючи, щоб покрити креветки.
- Подавайте з рисом. Прикрасьте кунжутом.