Боул з креветками теріякі

Зображення рецепту

ІНГРЕДІЄНТИ:

  •  400 г креветок
  • 2 ст.л. рослинної олії
  • 2 ст.л. соєвого соусу TM KIM CHI
  • 1/4 склянки соусу теріякі TM KIM CHI
  • 1 ч.л. часникового порошку
  • 1 ч.л. кунжутної олії
  • 2 склянки вареного рису
  • 1/2 склянки броколі
  • 1/2 склянки моркви
  • 1 ст.л. кунжуту

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Розігрійте олію на сковороді та обсмажте креветки з овочами протягом 4-5 хвилин.
  2. Додайте соєвий соус, соус теріякі та часниковий порошок, перемішуючи, щоб покрити креветки.
  3. Подавайте з рисом. Прикрасьте кунжутом.