Смажений рис теріякі з омлетом та яловичиною теріякі

Зображення рецепту

ІНГРЕДІЄНТИ:

Для яловичини:

  • 200 г яловичини 
  • 1 ст.л. рослинної олії
  • 1/4 склянки соусу теріякі TM KIM CHI
  • 1 ст.л. соєвого соусу TM KIM CHI
  • 1 ч.л. часнику 
  • 1 ч.л. імбиру 

Для смаженого рису:

  • 2 склянки вареного рису (бажано одноденного)
  • 1 ст.л. рослинної олії
  • 1/2 невеликої морквини
  • 1 ст.л. соєвого соусу TM KIM CHI
  • 2 ст.л. соусу теріякі TM KIM CHI
  • 1 ч.л. кунжутної олії
  • 2 яйця
  • 1 ст.л. молока
  • 1 ч.л. вершкового масла

Для прикраси:

  • 1 зелена цибулина
  • 1 ч. л. кунжуту

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  1. У невеликій мисці змішайте соус теріякі, соєвий соус, часник та імбир.
  2. Нагрійте 1 ст.л. олії в сковороді на середньому вогні.
  3. Додайте нарізану яловичину і смажте 2-3 хвилини, поки вона не підрум’яниться.
  4. Влийте суміш соусу теріякі і залиште смажитися ще на 2 хвилини, щоб соус загус.
  5. У мисці збийте яйця та молоко (якщо використовуєте).
  6. На сковороді розігрійте 1 ч. л. вершкового масла на середньо-слабкому вогні.
  7. Влийте яйця і готуйте на повільному вогні, періодично помішуючи, доки вони не схопляться, але залишаться м’якими.
  8. Вийміть зі сковороди, наріжте на невеликі шматочки і відкладіть вбік.
  9. У тій же сковороді розігрійте 1 ст.л. олії на середньому вогні.
  10. Додайте моркву і обсмажуйте 1-2 хвилини, поки вона злегка не розм’якне.
  11. Додайте відварений рис.
  12. Влийте соус теріякі, соєвий соус та кунжутну олію, помішуючи, щоб рівномірно покрити рис.
  13. Додайте нарізаний омлет і перемішайте все разом ще 1-2 хвилини.
  14. Викладіть обсмажений рис на тарілку і зверху викладіть яловичину теріякі.
  15. Прикрасьте нарізаною зеленою цибулею та кунжутом.