Смажений рис теріякі з омлетом та яловичиною теріякі
ІНГРЕДІЄНТИ:
Для яловичини:
- 200 г яловичини
- 1 ст.л. рослинної олії
- 1/4 склянки соусу теріякі TM KIM CHI
- 1 ст.л. соєвого соусу TM KIM CHI
- 1 ч.л. часнику
- 1 ч.л. імбиру
Для смаженого рису:
- 2 склянки вареного рису (бажано одноденного)
- 1 ст.л. рослинної олії
- 1/2 невеликої морквини
- 1 ст.л. соєвого соусу TM KIM CHI
- 2 ст.л. соусу теріякі TM KIM CHI
- 1 ч.л. кунжутної олії
- 2 яйця
- 1 ст.л. молока
- 1 ч.л. вершкового масла
Для прикраси:
- 1 зелена цибулина
- 1 ч. л. кунжуту
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
- У невеликій мисці змішайте соус теріякі, соєвий соус, часник та імбир.
- Нагрійте 1 ст.л. олії в сковороді на середньому вогні.
- Додайте нарізану яловичину і смажте 2-3 хвилини, поки вона не підрум’яниться.
- Влийте суміш соусу теріякі і залиште смажитися ще на 2 хвилини, щоб соус загус.
- У мисці збийте яйця та молоко (якщо використовуєте).
- На сковороді розігрійте 1 ч. л. вершкового масла на середньо-слабкому вогні.
- Влийте яйця і готуйте на повільному вогні, періодично помішуючи, доки вони не схопляться, але залишаться м’якими.
- Вийміть зі сковороди, наріжте на невеликі шматочки і відкладіть вбік.
- У тій же сковороді розігрійте 1 ст.л. олії на середньому вогні.
- Додайте моркву і обсмажуйте 1-2 хвилини, поки вона злегка не розм’якне.
- Додайте відварений рис.
- Влийте соус теріякі, соєвий соус та кунжутну олію, помішуючи, щоб рівномірно покрити рис.
- Додайте нарізаний омлет і перемішайте все разом ще 1-2 хвилини.
- Викладіть обсмажений рис на тарілку і зверху викладіть яловичину теріякі.
- Прикрасьте нарізаною зеленою цибулею та кунжутом.