Паста теріякі з овочами

Зображення рецепту

ІНГРЕДІЄНТИ:

  •  200 г макаронних виробів
  • 1 ст.л. рослинної олії
  • 1/2 цибулини
  • 1/2 болгарського перцю
  • 1 невеликий цукіні
  • 2 зубчики часнику
  • 1/4 склянки соусу теріякі TM KIM CHI
  • 1 ст.л. соєвого соусу TM KIM CHI
  • 1 ч.л. кунжутної олії
  • 1 ч.л. меду або коричневого цукру (за бажанням)
  • 1/2 ч. л. чорного перцю

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Закип’ятіть воду і відваріть макарони відповідно до інструкцій на упаковці до стану аль денте.
  2. Злийте воду і відкладіть, залишивши 1/4 склянки води для макаронів на потім.
  3. Нагрійте 1 ст.л. рослинної олії у великій сковороді або воку на середньому вогні.
  4. Додайте цибулю, болгарський перець і цукіні та обсмажуйте 3-4 хвилини до легкого розм’якшення.
  5. Додайте часник і смажте 30 секунд до появи аромату.
  6. У невеликій мисці змішайте соус теріякі, соєвий соус, кунжутну олію, мед (якщо використовуєте) і чорний перець.
  7. Полийте соусом овочі і добре перемішайте.
  8. Додайте відварені макарони та перемішайте все разом. Якщо потрібно, додайте трохи води з-під макаронів, щоб розрідити соус.