ІНГРЕДІЄНТИ:
- 200 г макаронних виробів
- 1 ст.л. рослинної олії
- 1/2 цибулини
- 1/2 болгарського перцю
- 1 невеликий цукіні
- 2 зубчики часнику
- 1/4 склянки соусу теріякі TM KIM CHI
- 1 ст.л. соєвого соусу TM KIM CHI
- 1 ч.л. кунжутної олії
- 1 ч.л. меду або коричневого цукру (за бажанням)
- 1/2 ч. л. чорного перцю
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
- Закип’ятіть воду і відваріть макарони відповідно до інструкцій на упаковці до стану аль денте.
- Злийте воду і відкладіть, залишивши 1/4 склянки води для макаронів на потім.
- Нагрійте 1 ст.л. рослинної олії у великій сковороді або воку на середньому вогні.
- Додайте цибулю, болгарський перець і цукіні та обсмажуйте 3-4 хвилини до легкого розм’якшення.
- Додайте часник і смажте 30 секунд до появи аромату.
- У невеликій мисці змішайте соус теріякі, соєвий соус, кунжутну олію, мед (якщо використовуєте) і чорний перець.
- Полийте соусом овочі і добре перемішайте.
- Додайте відварені макарони та перемішайте все разом. Якщо потрібно, додайте трохи води з-під макаронів, щоб розрідити соус.