Паста Болоньєзе 

Зображення рецепту

ІНГРЕДІЄНТИ:

  •  1 ст.л. оливкової олії
  • 1 невелика цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 250 г яловичого або свинячого фаршу
  • 2 склянки соусу Болоньєз ТМ СМАЧНА КУХНЯ
  • 1/2 склянки води або бульйону
  • Сіль та чорний перець (за смаком)
  • 250 г макаронів
  • 1 ч.л. солі
  • 1/2 склянки тертого сиру
  • 2 ст.л. свіжого базиліка

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Доведіть до кипіння велику каструлю з підсоленою водою.
  2. Додайте макарони і варіть відповідно до інструкцій на упаковці до стану аль денте.
  3. Перед тим, як злити воду, залиште 1/2 склянки води з макаронів.
  4. Нагрійте оливкову олію у великій каструлі на середньому вогні.
  5. Додайте цибулю і готуйте 3-4 хвилини до м’якості. Додайте часник і обсмажуйте 30 секунд.
  6. Додайте м’ясний фарш і готуйте 5-7 хвилин, перемішуючи ложкою, поки він не підрум’яниться.
  7. Влийте соус Болоньєзе і добре перемішайте.
  8. Додайте води або бульйону (якщо потрібно), щоб відрегулювати густоту.
  9. Тушкуйте 5-10 хвилин, періодично помішуючи. Посоліть та поперчіть за смаком.
  10. Додайте відціджені макарони прямо в соус.
  11. Добре перемішайте.
  12. Якщо соус занадто густий, додайте трохи води з-під макаронів, щоб розрідити його.
  13. Розкладіть макарони по тарілках.
  14. Щедро посипте тертим сиром і свіжим базиліком.