ІНГРЕДІЄНТИ:
- 1 склянка томатної пасти ТМ СМАЧНА КУХНЯ
- 1/2 склянки яблучного оцту
- 1/4 склянки меду або коричневого цукру
- 2 ст.л. вустерширського соусу
- 1 ст.л. діжонської гірчиці
- 1 ч.л. копченої паприки
- 1 ч.л. часникового порошку
- 1/2 ч.л. цибулевого порошку
- 1/2 ч.л. кайєнського перцю
- 1/2 ч.л. солі
- 1/2 ч.л. чорного перцю
- 1/2 склянки води
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
- Змішайте всі інгредієнти в каструлі на середньому вогні.
- Добре збийте і доведіть до кипіння. Варіть 10-15 хвилин, періодично помішуючи.
- Відрегулюйте консистенцію, додавши води, якщо вона занадто густа. Спробуйте на смак і додайте приправ, якщо потрібно.
- Дайте охолонути, потім зберігайте в герметичному контейнері в холодильнику до 2 тижнів.
- Використовуйте як соус, маринад або глазур для м’яса та овочів, приготованих на грилі.