Коул-слоу салат з солодким чилі

Зображення рецепту

ІНГРЕДІЄНТИ:

  •  2 склянки капусти
  • 1 склянка моркви
  • 1/2 склянки солодкої кукурудзи
  • 1/4 склянки подрібненої кінзи
  • 2 ст.л. нарізаної зеленої цибулі
  • 1/4 склянки солодкого соусу чилі TM KIM CHI
  • 1 ст.л. майонезу
  • 1 ст.л. соку лайма
  • 1 ч.л. кунжутної олії
  • 1/2 ч.л. солі
  • 1/2 ч. л. чорного перцю

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Змішайте капусту, моркву, солодку кукурудзу, кінзу та зелену цибулю у великій мисці.
  2. Приготуйте заправку, збивши разом соус чилі, майонез, сік лайма, кунжутну олію, сіль і перець.
  3. Полийте коул-салат заправкою.
  4. Перед подачею на стіл поставте в холодильник на 10-15 хвилин.