ІНГРЕДІЄНТИ:
- 2 склянки капусти
- 1 склянка моркви
- 1/2 склянки солодкої кукурудзи
- 1/4 склянки подрібненої кінзи
- 2 ст.л. нарізаної зеленої цибулі
- 1/4 склянки солодкого соусу чилі TM KIM CHI
- 1 ст.л. майонезу
- 1 ст.л. соку лайма
- 1 ч.л. кунжутної олії
- 1/2 ч.л. солі
- 1/2 ч. л. чорного перцю
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
- Змішайте капусту, моркву, солодку кукурудзу, кінзу та зелену цибулю у великій мисці.
- Приготуйте заправку, збивши разом соус чилі, майонез, сік лайма, кунжутну олію, сіль і перець.
- Полийте коул-салат заправкою.
- Перед подачею на стіл поставте в холодильник на 10-15 хвилин.