ІНГРЕДІЄНТИ:
- 1 ст.л. оливкової олії
- 1 невелика цибулина
- 2 зубчики часнику
- 250 г яловичого або свинячого фаршу
- 2 склянки соусу Болоньєз ТМ СМАЧНА КУХНЯ
- 1/2 склянки води або бульйону
- Сіль та чорний перець (за смаком)
- 250 г макаронів
- 1 ч.л. солі
- 1/2 склянки тертого сиру
- 2 ст.л. свіжого базиліка
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
- Доведіть до кипіння велику каструлю з підсоленою водою.
- Додайте макарони і варіть відповідно до інструкцій на упаковці до стану аль денте.
- Перед тим, як злити воду, залиште 1/2 склянки води з макаронів.
- Нагрійте оливкову олію у великій каструлі на середньому вогні.
- Додайте цибулю і готуйте 3-4 хвилини до м’якості. Додайте часник і обсмажуйте 30 секунд.
- Додайте м’ясний фарш і готуйте 5-7 хвилин, перемішуючи ложкою, поки він не підрум’яниться.
- Влийте соус Болоньєзе і добре перемішайте.
- Додайте води або бульйону (якщо потрібно), щоб відрегулювати густоту.
- Тушкуйте 5-10 хвилин, періодично помішуючи. Посоліть та поперчіть за смаком.
- Додайте відціджені макарони прямо в соус.
- Добре перемішайте.
- Якщо соус занадто густий, додайте трохи води з-під макаронів, щоб розрідити його.
- Розкладіть макарони по тарілках.
- Щедро посипте тертим сиром і свіжим базиліком.