ІНГРЕДІЄНТИ:
- Соус соєвий “Теріякі” ТМ KIM CHI — 5 ст.л.;
- Курячі грудки — 500г;
- Рослинна олія — 2 ст.л.;
- Крохмаль — 50г;
- Кунжут (для прикраси, опціонально);
- Зелена цибуля (для прикраси, опціонально).
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
- Промийте куряче філе під проточною водою, видаліть плівки та прожилки, просушіть паперовими рушниками та наріжте шматочками. Шматочки курки обваляйте у крохмалі.
- Розігрійте рослинну олію у сковороді.
- Додайте курку і смажте приблизно по 5-7 хвилин з кожного боку, поки курка не стане золотисто-коричневого кольору.
- Зменшіть вогонь та полийте курку соусом теріякі на сковороді. Готуйте ще 3-5 хвилин.
- Подавайте страву з овочами або рисом. За бажанням прикрасьте кунжутом і зеленою цибулею. Смачного!