Смажена курка в соусі теріякі

Зображення рецепту

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • Соус соєвий “Теріякі” ТМ KIM CHI — 5 ст.л.;
  • Курячі грудки — 500г;
  • Рослинна олія — 2 ст.л.;
  • Крохмаль — 50г;
  • Кунжут (для прикраси, опціонально);
  • Зелена цибуля (для прикраси, опціонально).

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Промийте куряче філе під проточною водою, видаліть плівки та прожилки, просушіть паперовими рушниками та наріжте шматочками. Шматочки курки обваляйте у крохмалі.
  2. Розігрійте рослинну олію у сковороді.
  3. Додайте курку і смажте приблизно по 5-7 хвилин з кожного боку, поки курка не стане золотисто-коричневого кольору.
  4. Зменшіть вогонь та полийте курку соусом теріякі на сковороді. Готуйте ще 3-5 хвилин.
  5. Подавайте страву з овочами або рисом. За бажанням прикрасьте кунжутом і зеленою цибулею. Смачного!