Суп з томатною пастою

Зображення рецепту

ІНГРЕДІЄНТИ:

  •  2 ст.л. вершкового масла або оливкової олії
  • 1 цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 3 ст.л. томатної пасти ТМ СМАЧНА КУХНЯ
  • 4 склянки овочевого або курячого бульйону
  • 1 ч.л. цукру
  • 1/2 ч.л. солі
  • 1/2 ч.л. чорного перцю
  • 1/2 ч.л. сушеного базиліка
  • 1/2 склянки жирних вершків (за бажанням, для вершковості)
  • 2 ст.л. подрібненого свіжого базиліка

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Нагрійте вершкове масло або оливкову олію в каструлі на середньому вогні. Обсмажте цибулю та часник протягом 3-4 хвилин до м’якості.
  2. Додайте томатну пасту і готуйте 2 хвилини до карамелізації.
  3. Додайте бульйон, цукор, сіль, перець і сушений базилік. Добре перемішайте і доведіть до кипіння.
  4. Зменшіть вогонь і варіть 10 хвилин.
  5. Збийте суп занурювальним блендером для отримання більш однорідної консистенції (за бажанням).
  6. Додайте жирні вершки або кокосове молоко для вершкового варіанту.
  7. Прикрасьте свіжим базиліком і подавайте гарячим з хлібом або грінками.