2 миски японського короткозернистого рису, приготованого на пару
2 ст.л. соусу унагі ТМ KIM CHI
1/2 ч.л. підсмаженого кунжуту
1 ст.л. подрібненої зеленої цибулі
1/2 листа норі (морські водорості)
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
Покладіть філе вугра на деко, застелене фольгою, і запікайте 3-4 хвилини, поки воно не стане теплим. Або ж нагрійте на сковороді з 1-2 ст.л. води і накрийте кришкою, щоб приготувати на пару.
Змастіть вугра соусом унагі і смажте ще 1-2 хвилини.
Покладіть пропарений рис у тарілку, зверху покладіть глазурованого вугра і полийте додатковим соусом унагі.
Посипте кунжутом, зеленою цибулею та смужками норі.