Яйця мариновані в соєвому соусі (Аджицуке Тамаго)

Зображення рецепту

ІНГРЕДІЄНТИ:

  •  4 яйця
  • 1/4 склянки соєвого соусу TM KIM CHI
  • 1/4 склянки води
  • 1 ст.л. міріну (або рисового оцту)
  • 1 ст.л. цукру

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Доведіть воду до кипіння. Обережно опустіть яйця і варіть 7 хвилин (некруто) або 9 хвилин (середньо).
  2. Перекладіть яйця на крижану баню. Після охолодження очистіть від шкаралупи.
  3. Змішайте соєвий соус, воду, мірін та цукор у ємності.
  4. Занурте яйця в маринад щонайменше на 4 години (або на ніч).
  5. Наріжте і подавайте з раменом або рисом.